Magazin
11 Mar 2012 14:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:25

GARSONLAR FEDERASYONUNDAN KINAMA; "ARTIK CEM YILMAZ'A GÜLMEYECEĞİZ"

Cem Yılmaz'ın kendi düğün törenine garsonların girmesini istememesi, garsonları fena halde kızdırdı.

Cem Yılmaz'ın Pera Palas Oteli'nde gerçekleşen düğün törenine garsonların girmesini istememesi ve otele bu durumu şart koşması garsonları fena halde kızdırdı. Garsonlar Federasyonu Yönetim Kurulu, bir manifesto yayınlayarak ünlü sanatçıyı kınadıklarını açıkladılar.

Aralarında pek çok devlet büyüğüne gazoz servisi yapmış emekli, duayen şef garsonların da bulunduğu yönetim kurulu üyeleri Cem Yılmaz'ın bunu şart koşmakla garsonları töhmet altında bıraktığını belirterek şuaçıklamayı yayınladı :

ARTIK CEM YILMAZ'A GÜLMEYECEĞİZ

"Cem Yılmaz esprilerine katıla katıla güldüğümüz komik bir sanatçıydı. Ama artık ona gülmeyeceğiz. Çünkü bizleri çok üzdü. O Otelde çalışan meslektaşlarımız düğün esnasında görevlerini yapmayı sürdürselerdi kime ne zararları olabilirdi ki? Ancak Cem Yılmaz, "Düğünümde garson istemiyorum" demekle sanki bizler bir rahatsızlık verecekmişiz algısı yarattı. Bu söylemini, bu istemini ayıplıyoruz. Eğer garsonların düğünden gizlice fotoğraf veya video çekip medyaya sızdıracağını düşündüyse de çok ayıp etti. Garsonlar sadece işini yapar, hiç kimsenin özeline karışmaz. Düğünde garson yoktu ama düğünün fotoğrafları her yerde. Damat beyin en yakın arkadaşları çekip anında internet ortamına göndermişler. Dolayısıyla Cem Yılmaz garsonları hedef alarak çok ayıp etti ve yanlış yaptı. Artık yaptığı esprilere de gülmeyeceğiz!

Kamuoyunun bilgisine sunarız."