Televizyon
24 Eki 2012 21:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:18

GANGNAM STYLE BU KEZ AVRUPA AVRUPA'YI SALLADI!

Dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style Avrupa Avrupa dizisini yıktı geçti! Dizinin oyuncuları şarkının klibini birebir canlandırdı.VİDEO

Ebru Cündübeyoğlu, Kadir Çöpdemir, Zuhal Topal, Durul Bazan, Selen Seyven ve Tarık Ünlüoğlu’nu Gangnam Style dansı yaparken hayal edebilir misiniz? Onlar hayal etmekle kalmamış ve kolları sıvayıp, sahneye atmışlar kendilerini.

Avrupa Avrupa dizisinin oyuncuları dünyayı sallayan çılgınlık "Gangnam Style" dansıyla izleyicilerine büyük bir sürpriz yaptı.

Ebru Cündübeyoğlu, Kadir Çöpdemir, Zuhal Topal, Durul Bazan, Selen Seyven ve Tarık Ünlüoğlu Avrupa Avrupa izleyicileri için hazırladıkları bu eğlenceli video hakkında şunları söyledi: "Bu kadarını hiç birimiz tahmin etmiyorduk ama eğlenmenin en üst evresini yaşadık. Çok yorulduk ama buna değer bir çekim oldu. Kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Biz çok eğlendik sıra sizde" dediler.

"Avrupa Avrupa" dizisinin oyuncularından "Gangnam Style" dansıyla çoşacağınız sahneler , 28 Ekim Pazar günü, saat 19.50'de TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşacak...