Gündem
10 Mar 2016 13:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

Game of Thrones'un yazarı isyan etti: Ölmedim ben!

Efsanevi İngiliz müzik grubu The Beatles'ın yapımcısı George Martin'in ölümü sanat dünyasını altüst etti.

Haberden en çok etkilenen ise bütün dünyayı ekran başına toplayan 'Game of Thrones' dizisinin uyarlandığı 'A Song of Ice and Fire' kitaplarının yazarı George R. R. Martin oldu.

George Martin'in ölümünün ardından özellikle sosyal medyada kendisi ölmüş gibi yazılan yazılar üzerine bir yanıt verme zorunluluğu hisseden George R. R. Martin, "Dünyanın dört bir yanında çok sayıda insanın benim yaşamım ve ölümümü bu kadar önemsemesi tuhaf bir biçimde duygulandırıcı olsa da Mark Twain'e katılarak şunu söylemek zorundayım: Ölümümle ilgili söylentiler çok abartıldı" diye konuştu.

67 yaşındaki George R. R. Martin, yapımcı George Martin'in özleneceğini, pop kültürüne katkılarının asla unutulmayacağını belirtti ve şöyle devam etti:

"Bana gelince, ben hâlâ buradayım, hâlâ yazıyorum, hâlâ sinemalara gidiyor ve kitaplar okuyorum ve bir süreliğine daha buralarda olmayı planlıyorum, çok teşekkürler."

Türkiye'de de birçok sosyal medya kullanıcısı, George Martin'in ölüm haberi üzerine Game of Thrones'un geleceğiyle ilgili yorumlar paylaşmıştı. Hatta bazı medya kuruluşlarının resmi hesaplarından paylaşılan tweet'lerde bile yanlışlıkla George R. R. Martin'in fotoğrafı kullanılmıştı.