Gündem
14 Tem 2017 13:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:59

Game Of Thrones'un en popüleri belli oldu!

Spotify'ın araştırmasına göre Türkiye'nin en popüler Game Of Thrones karakteri belli oldu.

Spotify’ın, HBO ve Game of Thrones’un müzik süpervizörü Evyen J. Klean ile yaptığı çalışma sonucu kullanıcılar, daha önceki müzik profilleri, çalma listeleri ve dinlediği türlerle dizi karakterlerini eşliyor. Buna göre Türkiye’de ve dünyada en sevilen Game of Thrones karakterleri belli oldu.

Spotify’ın, HBO ve Game of Thrones’un müzik süpervizörü Evyen J. Klean ile yaptığı çalışma sonucu kullanıcılar, daha önceki müzik profilleri, çalma listeleri ve dinlediği türlerle dizi karakterlerini eşliyor. Spotfiy kullanıcısı olmayan birisi ise küçük bir müzik anketinin ardından müzik zevkinin eşleştiği Game of Thrones karakterini bulabiliyor.

Game of Thrones müzik süpervizörü Evyen J Klean’in yardımıyla yaratılan karakter çalma listeleri arasında, Jon Snow tahta otururken, Robb Stark ve Sansa Stark ise globalde iki ve üçüncü sıraya yerleşti. Türkiye’de en sevilen karakter çalma listesi globalle aynı isim yani Jon Snow olurken, Tormund Giantsbane ikinci, Melisandre ise üçüncü en sevilen karakter olarak öne çıkıyor.

EN ÇOK 3 BÜYÜK ŞEHİRDE İZLENİYOR

Türkiye’de Game of Thrones fanı olan ilk üç şehir, İstanbul, Ankara ve İzmir şeklinde karşımıza çıkarken, dizinin en çok dinlenen ilk iki şarkısı 6’ncı sezondan Light of Seven ve Main Titles, üçüncü sırada ise 2’nci sezondan The Rains of Castamere olarak öne çıkıyor.