Televizyon
13 Mar 2017 13:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:33

Game Of Thrones'a yeni oyuncu!

Game Of Thrones'un 7. sezonu yaklaştıkça diziyle ilgili detaylar da belli oluyor

Önümüzdeki temmuz ayında başlayacak olan yedinci Game Of Thrones sezonuna dair haberler gelmeye devam ediyor.

Dizinin oyuncularının da katıldığı SXSW kapsamında gerçekleşen bir panelde, Grammy ödüllü müzisyen Ed Sheeran’ın yeni Game Of Thrones sezonunda konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacağı duyuruldu.

Game Of Thrones oyuncuları Maisie Williams ve Sophie Turner’la birlikte dizinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss’ın katıldığı panelde, söz konusu dizinin sekizinci sezonuyla birlikte sona ereceği de açıklandı.

Dizinin 2018 yılında yayınlanacak son sezonu, sadece altı bölümden oluşacak.

Benioff, Maisie Williams’ın bir Ed Sheeran hayranı olduğunu ve uzun zamandır İngiliz müzisyeni diziye dahil etmek için çabaladıklarını dile getirirken, nihayet bu sene bunu gerçekleştiriyor oldukları için de mutlu olduklarını söyledi.



Henüz Ed Sheeran’ın dizide nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı ise açıklanmadı.

Daha önce Kurt Sutter’ın yaratıcısı olduğu The Bastard Executioner isimli mini seride rol alan Ed Sheeran, geçtiğimiz yıl vizyona giren Bridget Jones’s Baby filminde de cameo yapmıştı.

Grammy ödüllü Ed Sheeran'ın Divide albümü Spotify’daki ilk gününde 56,727,861 dinlenme sayısına ulaştı. Ondan önce bu rekorun sahibi olan The Weeknd, Starboy ile 29 milyon dinlenmeye ulaşmıştı. Böylece Ed Sheeran, Spotify’ın ilk gün rekorunu bir anda ikiye katlamış oldu.

Ancak Sheeran’ın başarısı bununla sınırlı kalmadı. Bir gün içinde en fazla dinlenen şarkıcı ve bir gün içinde en fazla dinlenen şarkı rekorlarını da ele geçirdi. Tüm bunların yanı sıra Divide albümündeki 16 şarkının tamamını Spotify’ın en fazla dinlenenler listesine sokmayı başardı.

Spotify’da aylık 45.5 milyon dinleyicisi olan genç şarkıcının Game Of Thrones'a yapacağı katkı merak ediliyor.