Spor
11 Oca 2024 15:44 Son Güncelleme: 11 Oca 2024 15:46

Gambiya milli takımı uçakta ölümden döndü: Korku dolu anlar kamerada

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Gambiya Milli Takımı oyuncuları Fildişi Sahilleri'ne gitmek için bindikleri uçakta oksijen sorunu yaşadı.

Gambiya Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası C Grubu ilk maçında Senegal ile karşılaşmak için turnuvanın düzenleneceği Fildişi Sahili'ne gitmek istedi ancak yaşanan büyük tehlike sonrası takım, ülkesine geri döndü.

UÇAKTA KORKUTAN DAKİKALAR

Karşılaşmanın oynanacağı Charles Konan Banny de Yamoussoukro Stadyumu'nun bulunduğu Fildişi Sahili'ne uçakla seyahat eden Gambiya Milli Takımı, yaşadığı büyük tehlikeyle futbolseverleri korkuttu. Uçuş esnasında uçaktaki oksijen eksikliği nedeniyle birçok futbolcu baygınlık geçirdi. Takımdaki diğer futbolcular ise oksijenin düşmesi nedeniyle zor anlar yaşadı.

COLLEY'NİN ZOR ANLARI

Beşiktaşlı futbolcu Omar Colley de yer aldığı uçakta oldukça zor dakikalar geçirdiği, fazlasıyla terlediği ve nefes almakta güçlük çektiği görüldü. Ayrıca Ankaragücü'nün santrforu Ali Sowe da uçakta yer alıyordu. Yaşanan büyük tehlike sonrası uçağın Gambiya'ya geri döndüğü belirtildi.

Senegal - Gambiya karşılaşması, 15 Ocak Pazartesi günü TSİ 17.00'de oynanacak.