Magazin
15 Mayıs 2012 09:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

GALATASARAYLI SERCAN HANGİ EKRAN YÜZÜ İLE DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİ?

Süper Final'de son maçta Fenerbahçe ile berabere kalarak şampiyon olan takımı için Reina'da parti düzenledi.

İstanbul’un gözde eğlence mekanlarından Reina önceki gece üç kutlamaya birden ev sahipliği yaptı. Galatasaray, yönetimi Süper Final’de son maçta Fenerbahçe ile berabere kalarak şampiyon olan takımı için Reina’da parti düzenledi.

İstanbul’a düzenlenen Euroleague maçında ise sürpriz bir şekilde CSKA Moskova karşısında 19 sayı geriden gelmesine rağmen şampiyon olan Yunanistan’ın Olympiakos da şampiyonluğu Reina’da kutladı.

Sercan Yıldırım’la öpüştü
34. yaşına giren Ece Erken, hafta içi doğum günü kutladıktan sonra aradan iki gün geçmesine rağmen önceki gece yine Reina’da kutladı. Erken’in parmağındaki tek taş dikkat çekti. Yeniden barıştığı Demet Akalın’ın düzenlediği doğum günü partisinde Erken için özel pasta yaptırıldı. Okan Kurt’un kolye hediye ettiği doğum günü partisinde Ece Erken, twitter’dan fotoğraf paylaştı. Doğum günü pastası kesildikten sonra ise Demet Akalın ve Okan Kurt çift Reina’dan ayrıldı.

Bir muhabirin kolye ve doğum günü pastası aldıkları için, ‘Ece Erken’i evlatlık alacak mısınız?” diye esprine Akalın, kahkaha atarak, “Olabilir” dedi. Ece Erken ise, geceden en son ayrılan isim oldu. Erken geçen sene adı aşk dedikodularına karıştığı Sercan Yıldırım’la yakınlaştı. Dans eden çift, bir ara kimseyi umursamadan öpüşmeye başladı. Daha sonra ise Erken, mekanı terk etti. Erken daha sonra bir dönem Demet Akalın’ın aşk yaşadağı Ufuk Ceylan’la sohbet etti. Erken ile Ceylan mekandan 1 dakika arayla çıktı.

Takvim