Ekonomi
06 Şub 2023 18:05 Son Güncelleme: 06 Şub 2023 23:43

Galatasaraylı İsmail Çipe, depremin vurduğu Hatay'a yardım götürmek için yola çıktı

Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu İsmail Çipe, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Hatay'da yıkıcı etkisini gösteren depremden sonra harekete geçti. Hataylı olan eldiven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çıktık geliyoruz inşallah" açıklamasını yaparken, arabasının bagajını yardım çuvallarıyla doldurduğu görseli paylaştı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem 10 ili vururken, Hatay'da da yıkıcı etkisini gösterdi. Bunun üzerine Galatasaray'ın Hataylı kalecisi, İsmail Çipe memleketine gitmek üzere yola çıktı.

"ÇIKTIK GELİYORUZ İNŞALLAH"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bulunan İsmail Çipe, "Çıktık geliyoruz inşallah." açıklamasını yaptı. Deneyimli eldiven paylaşımında arabasının bagajına koyduğu yardım çuvallarına yer verdi.

AYNI BÖLGEDE 2 YIKICI DEPREM

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7'lik depremin ardından Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da büyük yıkım yaşandı. Öğle saatlerinde ise aynı bölgede bu kez 7.6'lık şiddetli bir deprem daha meydana geldi.