Spor
04 Tem 2023 15:45 Son Güncelleme: 04 Tem 2023 15:48

Galatasaray'ın yıldızı Zaniolo, kararını verdi

Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilen ve başta Juventus olmak üzere İtalyan ekiplerinin radarında olan Nicolo Zaniolo geleceğiyle ilgili kararını verdi.

Galatasaray'da yeni sezonun kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bir yandan Mauro Icardi ve Milot Rashica olmak üzere transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da takımdan ayrılması beklenen isimler üzerinde yoğun mesai harcanıyor.

Sacha Boey ve Victor Nelsson ile birlikte bu futbolcuların başında Nicolo Zaniolo geliyor...

ZANİOLO, GALATASARAY'DA KALIYOR
Juventus'un radarındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İtalyan devine açık kapı bırakmıştı.

TRT Spor'un haberine göre; 35 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli olan ve yeni sezon öncesi transfer olacağı iddiaları artan Nicolo Zaniolo, Galatasaray'da kalma kararı aldı.

Nicolo Zaniolo'nun bir yıl daha Galatasaray forması giymek istediği ve teknik heyet ile yönetimin de aynı düşüncede olduğu ifade edildi.

EURO 2024 BEKLENECEK
Galatasaray, Nicolo Zaniolo'yu Avrupa kupası maçlarında kadroda görmek istiyor. Cimbom, haziran ayında düzenlenecek EURO 2024'te İtalya formasıyla göstereceği performansı bekliyor.

Nicolo Zaniolo, devre arasında 15 milyon Euro karşılığında Roma'dan transfer edilmişti.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 5 gol atan Nicolo Zaniolo bunların 2'sini ligin son maçında Fenerbahçe'ye karşı kaydetmişti.