Spor
08 Tem 2022 19:45 Son Güncelleme: 09 Tem 2022 00:19

Galatasaray'ın yeni transferi Sergio Oliveira, İstanbul'da! İşte bonservis bedeli

Galatasaray'ın transferi için anlaşmaya vardığı Sergio Oliveira, İstanbul'a geldi. Portekizli futbolcu sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak ve sarı-kırmızılıların Avusturya kampına katılacak. Sarı-kırmızılıların bu transfer için Porto'ya 3 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transferde gaza bastı. Sarı-kırmızılıların anlaşma sağladığı Porto forması giyen Sergio Oliveira, İstanbul'a geldi.

BONSERVİSİ 3 MİLYON EURO

Galatasaray'ın bu transfer için Porto'ya 3 milyon euro bonservis ödemesi bekleniyor. Sarı-kırmızılıların Oliveira ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ve futbolcunun senelik 2 milyon 700 bin euro kazanacağı belirtildi.

GEÇEN SEZON KARNESİ

Geçen sezonun yarısını Porto'da yarısını da Roma'da geçiren Oliveira, Portekiz Ligi'nde 13 maçta 2 gol attı. 30 yaşındaki futbolcu, İtalya Serie A'da ise 14 maçta 2 gol-1 asistlik performans gösterdi. Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta forma giyen futbolcu 1 gol atarken, Konferans Ligi'nde mücadele ettiği 5 maçta ise yine 1 kez fileleri havalandırdı.