Spor
12 Haz 2023 15:42 Son Güncelleme: 12 Haz 2023 15:47

Galatasaray'ın şampiyonluk çileği ortaya çıktı!

Spor Toto Süper Lig'de 2022/23 sezonunda Fenerbahçe ve Beşiktaş ile girdiği zirve yarışından üstün ayrılan Galatasaray, şampiyonluğunu ilan etmişti. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan katılım hakkı kazanan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi.

Beşiktaş'ta kariyer sezonunu geçirdikten sonra sürpriz bir şekilde Çin'e transfer olan Anderson Talisca daha sonra da tercihini Suudi Arabistan'dan yana kullanmış ve Avrupa'dan gelen birçok dev takımın teklifini reddetmişti.

Sezonu şampiyon tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için kadrosunu yıldızlarla donatmaya kararlı olan Galatasaray ilk transferini Anderson Talisca'yla yapmaya hazırlanıyor.

Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşı olan ve Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca ile görüşen Galatasaray, Brezilyalı oyuncuyla her konuda anlaşma sağlamayı başardı.

Menajeri aracılığıyla Suudi Arabistan'dan ayrılmak isteyen ve Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek bir takımda forma şansı bulmak isteyen Anderson Talisca, Galatasaray formasıyla yıllar sonra Süper Lig'e tekrar geri dönecek.