Spor
07 Şub 2024 15:46 Son Güncelleme: 07 Şub 2024 15:48

Galatasaray'ın istediği Christian Eriksen kararını verdi

Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Eriksen, Galatasaray'ın ilgisine rağmen, sezonun geri kalanında Manchester United ile devam etme kararı aldı.

Christian Eriksen, Galatasaray'ın kiralık transfer planına rağmen yaza kadar Manchester United'da kalacak.

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Danimarkalı orta saha oyuncusunun United'da mutlu olduğu ve sezonun geri kalanına odaklandığı ifade edildi.

Avrupa'da pencere kapansa da, Türkiye'de transfer dönemi hala açık. Galatasaray da fırsat transferi olması halinde, kadrosuna yeni bir orta saha oyuncusu daha katmak istiyor. 

Eriksen, bu sezon United'da az süre alması nedeniyle listenin üst sıralarında yer alıyordu. Yine de Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmeyen Danimarkalı futbolcu, sezonu United'da tamamladıktan sonra seçeneklerini değerlendirme kararı aldı.

31 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon oynadığı 19 maçta 1 gol atıp, 2 de asist yaptı.

MATT O'RILEY PAHALI GELDİ
Galatasaray'ın ayrıca Celtic'ten Matt O'Riley'i de takip ettiği, ancak İskoç kulübün isteyeceği transfer ücretini karşılayamayacağı belirtildi. 

O'Riley ocak ayında Atletico Madrid tarafından da istendi. İspanyol ekibinin teklifi kabul edilmezken, Inter Milan ve bazı Premier Lig kulüpleri gelecek sezon öncesinde yıldız futbolcuyu transfer etmeyi deneyecek.