Galatasaray'ın eski yengesi bombayı patlattı!

Eski Galatasaraylı Blerim Dzemaili'nin eski eşi Erjona Sulejmani yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Sulejmani, kendinden yaşça küçük biriyle birlikte olmayı sorun etmeyeceğini söylerken, daha çok çocuk istediğini de belirtti.

Galatasaray'ın eski yengesi bombayı patlattı! - Sayfa 1

Bir dönem Galatasaray forması giyen Blerim Dzemaili'nin eski eşi Erjona Sulejmani, kişisel sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.


18
Galatasaray'ın eski yengesi bombayı patlattı! - Sayfa 2

Özel hayatıyla ilgili soruları da yanıtlayan ünlü model, "Gelecekte daha çok çocuğun olmasını ister misin?" şeklindeki soruya "Kesinlikle evet" cevabını verdi. Sulejmani, eğer aşık olursa kendisinden yaşça küçük biriyle birlikte olabileceğini ve yaşı sorun etmediğini dile getirdi.


28
Galatasaray'ın eski yengesi bombayı patlattı! - Sayfa 3

EN SEKSİ TARAFTAR

Erjona Sulejmani, Euro 2016'da İsviçre'yi tribünden desteklediği görüntülerle dünya basınının dikkatini çekmiş ve GQ İtalya tarafından en seksi taraftar seçilmişti.


38
Galatasaray'ın eski yengesi bombayı patlattı! - Sayfa 4

"RONALDO'YA KARŞI KOYAMAM

"Öte yandan Sulejmani, birkaç yıl önce çok konuşulan bir kitaba imza atmıştı. Kitapta birçok futbolcunun maçtan önce cinsel ilişki yerine, kendi kendilerini tatmin etme yolunu tercih ettiğine yer vermiş, Cristiano Ronaldo'nun en çekici futbolcu olduğunu yazmıştı. Kitabında Ronaldo'yu dünyanın en çekici futbolcusu olarak tanımlamış ve "Cristiano Ronaldo'dan teklif gelirse ona karşı koyamam" ifadelerini kullanmıştı.


48