Spor
12 Eyl 2022 15:44 Son Güncelleme: 12 Eyl 2022 16:19

Galatasaray'ın efsane ismi Arda Turan futbolculuk kariyerine son verdi

Galatasaray'ın efsane isimlerinden olan Arda Turan, eşinin sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile futbolculuk kariyerini noktaladığını açıkladı.

Son olarak geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen Arda Turan, sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderiyle futbol kariyerine noktayı koyduğunu duyurdu.

"CESARETLE KRAMPONLARI ASMA VAKTİ "
Galatasaray'ın altyapısından yetişen en önemli figürlerinden birisi olan Arda Turan yeşil sahalarada veda ettiğini açıkladı. Turan, yaptığı duygu dolu konuşmasında " "Artık gözyaşları içerisinde ama cesaretle kramponları asma vakti. Tüm yolculuğum boyunca elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştım. Ve bence fena da bir iş çıkarmadım. Yeniden hazırım. Futbolun içinde, saha kenarında yeniden görüşünceye dek..." sözlerine yer verdi.

" ADIMI BİLİYOR OLMASI BENİ ÇOK MUTLU ETMİŞTİ "
Sarı-kırmızılı ekibin efsane Teknik Direktörü Fatih Terim ile tanışma anısından bahseden Turan " Fatih Terim'le Florya'da bir bayram sabahı tanıştım. Bana doğru yaklaştığında, kalbim yerinden çıkacak gibi hissettim. Küçük bir çocuktum. 13-14 yaşındaydım, adımı çok kez duymuştum ama ilk kez kulaklarıma inanamıyordum. Adımı biliyor olması, beni çok mutlu etmişti." ifadelerini kullandı.