Spor
12 Tem 2023 12:57 Son Güncelleme: 12 Tem 2023 13:01

Galatasaray'ın dünyaca ünlü sol beki Angelino, İstanbul'a geliyor

Galatasaray, Leipzig ile bir süredir transferi için görüştüğü Angelino'da mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılıların yeni sol bekinin bugün saat 15.00'te İstanbul'da olması bekleniyor. Teknik direktör Okan Buruk'un, özellikle istediği bu transferin gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğu öğrenildi.

Galatasaray, Leipzig forması giyen İspanyol sol bek Angelino'yu kadrosuna katma üzere. Sarı-kırmızılıların 2 milyon euro kiralama bedeli ve 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonuyla renklerine bağlamaya yaklaştığı deneyimli futbolcunun bugün saat 15.00'te İstanbul'a geliyor.

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU VAR
Leipzig, Galatasaray'a görüşmelerin başında kapıyı 20 milyon eurodan açmıştı. Alman ekibini ikna etti ve 2 milyon euro kiralama bedeli ile 6 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonuyla transferi bitirdi.

12 ASİST YAPTI
Angelino geçen sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçirdi. 26 yaşındaki futbolcu forma giydiği 35 maçta 1 gol ve 12 asistlik katkı sağladı. İspanyol sol bek kariyerinde Manchester City ve PSV Eindhoven formaları da giydi.