Gündem
01 Oca 2021 09:24 Son Güncelleme: 01 Oca 2021 10:31

Galatasaray'ı sarsan olay! Elinde havai fişek patladı!

Galatasaray'ın yıldız sağ beki Omar Elabdellaoui'nin yılbaşı kutlaması sırasında yaşadığı olay kulübü ayağa kaldırdı...

Galatasaray'ın yıldız sağ beki Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında yaşanan havai fişek patlamasında yaralandı.

29 yaşındaki futbolcu derhal hastaneye kaldırıldı. TRT Spor Muhabiri Volkan Kılıç futbolcunun görme kaybı yaşadığını doktorların gözünü kurtarmak için derhal ameliyata aldığını duyurdu.

Galatasaray’dan yapılan açıklamada, oyuncunun bilincinin yerinde olduğu aktarılırken, Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak , Teknik Direktör Fatih Terim ve takım kaptanı Arda Turan oyuncunun götürüldüğü hastaneye gitti.

TRT Spor muhabiri Volkan Kılıç, “Omar’ın hayati tehlikesi bulunmuyor. Omar’ın gözüyle ilgili ciddi bir problem yaşanıyor. Görme kaybı yaşıyor. Ameliyata alınacak. Doktorlar, gözünü kurtarmaya çalışıyor” bilgilerini aktardı.

İşte Galatasaray'dan yapılan açıklama:

Olayın ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş da Galatasaray’a “geçmiş olsun” mesajı yayınladı.

Fenerbahçe mesajında, “Galatasaray Spor Kulübü’nün futbolcusu Omar Elabdellauoi’ye acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” denildi.

Beşiktaş mesajında ise “Galatasaray Spor Kulübü futbolcusu Omar Elabdellaoui’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

BU YAZ TRANSFER OLMUŞTU

Galatasaray’ın 17 Ağustos’ta transferini KAP’a bildirdiği Omar Elabdellaoui, 1991 yılında Norveç'te dünyaya geldi. 29 yaşındaki sağ bek, profesyonel futbol hayatına Manchester City'nin altyapısında başladı. Daha sonra ise sonra 2012 yılında Feyenoord'a kiralandı.

Tecrübeli oyuncu Hull City ve Olympiakos formaları da giydi. Norveç Milli Takımı ile 44 maça çıkan Elabdellaoui, skor üretme başarısı gösteremedi. Omar Elabdellaoui bu sezon 10’u Süper Lig’de olmak üzere toplam 13 resmi maçta forma giydi ve bin yedi dakika sahada kaldı.