Spor
09 Eyl 2022 00:51 Son Güncelleme: 09 Eyl 2022 11:09

Galatasaray'dan sosyal medyayı sallayan video! "Kırmızı halıda yıldızlar geçidi"

Galatasaray, Icardi, Yusuf Demir, Juan Mata, Mathias Ross Jensen ve Rashica transferlerini KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılı kulübün transfer videosu ise sosyal medyayı salladı

Yaz transfer döneminde perde kapanırken, Galatasaray transfer sezonunun en flaş ekibi olarak öne çıkmayı başardı. Sarı-Kırmızılılar, kadrosunu Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliviera, Leo Dubois, Seferovic, Fredrik Midtsjö, Torreira, Mertens, Icardi, Milot Rashica, Juan Mata, Yusuf Demir ve Mathias Ross Jensen ile yaptığı 13 isimle güçlendirirken, son gün transferleriyle ses getirdi.

Yaptığı yıldız transferlerle taraftarını da memnun eden Sarı-Kırmızılı yönetim, son güne girilirken kadrosuna kattığı Icardi, Rashica, Juan Mata, Yusuf Demir ve Mathias Ross Jensen için KAP bildirimlerini ardı ardına atarken, yıldız isimler için özel bir video klip de paylaştı.

Paylaşıma "Huzurlarınızda yeni Aslanlar ve kırmızı halıda yıldızlar geçidi!" notunu düşen Sarı-Kırmızılılar'ın bu gönderisi paylaşım rekorları kırarken taraftarlar adeta mest oldu.