Spor
29 Nis 2021 15:49 Son Güncelleme: 29 Nis 2021 15:56

Galatasaray’dan kovulan Fatih Altaylı: ‘Bu yönetim tarihe rezil olarak geçecek!'

Galatasaray Kongre üyeliğinden atılan Fatih Altaylı sosyal paylaşım sitesi Twitter‘daki hesabından tepkisini dile getirdi.

Galatasaray Kongre üyeliğinden atılan Fatih Altaylı sosyal paylaşım sitesi Twitter‘daki hesabından tepkisini dile getirdi. Altaylı, konuyla ilgili iki tweet paylaşarak şu sert ifadeleri kullandı:

“Mustafa Cengiz efendi beni kulüpten atmaya doyamadın. 1 yıl önce alınmış bir kararı sanki yeni gibi tekrar tekrar duyuruyor. Bak Mustafa efendi. Senin emrindeki kurullar değil ancak genel kurul beni atabilir. Edepli ol otur yerinde.”

“Galatasaray’a yakışmayan edepsiz yönetim Galatasaray geleneklerini hiçe sayarak Başkan adaylarına hazirun listesini vermemiş. Bu yönetim tarihe rezil olarak geçecek. Başkanların fotoğrafları arasına bu başkanın fotoğrafı asılmayacak.”

Öte yandan Altaylı, Galatasaray taraftar gruplarından ultrAslan'ın, teknik direktör Fatih Terim ve Başkan Mustafa Cengiz'i istifaya davet etmesini eleştiren Altaylı, ultrAslan'a karşı "Siz kimsiniz ulan serseriler" diye tepki göstermişti. 

Ne olmuştu?
Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın lideri Sebahattin Şirin, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim'e istifa çağrısında bulunmuştu.

Şirin, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz hafta son dönemde yaşananlar üzerine Başkanımız Mustafa Cengiz için bir yazı kaleme alarak mevcut ortamda Galatasarayımızın önünü açmak için son bir hizmet beklediğimizi belirtmiştik. Bu düşüncemizi tekrarlayarak ve ekleyerek; Mustafa Cengiz ve Teknik Heyetimizden Galatasarayımızın önünü açmasını istiyoruz. Vefalı Galatasaray Camiası olumlu hizmetlerinizi her zaman hatırlayacaktır. Galatasaray ve Galatasaray taraftarı sizlerden son bir hizmet bekliyor."

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, daha önce yaptığı açıklamada taraftara sözünün olduğunu ve sözleşmesinin sonuna kadar istifa etmeyeceğini ifade etmişti.