Spor
04 Haz 2023 22:10 Son Güncelleme: 05 Haz 2023 00:48

Galatasaray'dan görkemli şampiyonluk kutlaması! Ünlü isimler peş peşe sahne aldı

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar, şampiyon olarak çıktığı maçtan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak sezonu derbi galibiyetiyle kapatmış oldu. Maçın hemen ardından ise şampiyonluk kutlaması başladı.

Galatasaray ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında kozlarını paylaştı. Nef Stadyumu'nda oynanan derbide kazanan taraf, 3-0'lık skorla Galatasaray oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi kaydetti.

Bu skorun ardından sezonu derbi galibiyetiyle kapatan sarı - kırmızılılar, karşılaşmanın hemen ardından şampiyonluk kutlamasına geçti.

OKAN BURUK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sahneye ailesiyle birlikte çıktı. Buruk, şampiyonluk madalyasını oğlu Ali Yiğit Buruk'a verdi. Deneyimli çalıştırıcı platforma "Sia - Unstoppable" şarkısıyla çıktı.

DURSUN ÖZBEK VE METİN ÖZTÜRK SAHNEDE

Dursun Özbek ve Metin Öztürk, şampiyonluk kutlaması öncesinde sahneye çıktı.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Sarı - kırmızılıların yıldızı Kerem Aktürkoğlu; kutlama esnasında Fenerbahçe'ye göndermede bulunarak, "Maçların sahada kazanıldığını herkese gösterdik. Fenerbahçe'ye karşı gol yemedik, toplamda 6-0. Herkesi tebrik ediyorum. Bütün bir aile olarak bu sezonu tamamladık. Camiamıza teşekkür ederiz. Güzel bir son oldu. Hepimize armağan olsun." dedi.

OKAN BURUK: "HAK EDEN KAZANDI!"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, şampiyonluk kutlaması devam ederken mikrofon başına geçti ve açıklamalarda bulundu. Buruk, "Galatasaray'da kazandığım kupa sayısını hatırlamıyorum. Sahada iyi olan taraf kazandı. Fenerbahçe ve Beşiktaş da iyi performans sergiledi. İkincilik yarışı var, devam ediyor. Önemli isimler getirdik ve Türk futboluna katkıda bulunduk. Onlardan da önemli verim aldık. Bu sezonun özeti, hak eden kazandı!" şeklinde konuştu.

SOUNESS, SAHAYA BAYRAKLA ÇIKTI

Kenan Doğulu konserinin ardından sahaya Galatasaray'ın eski teknik direktörü Graeme Souness, elinde bayrakla çıktı. Bir süre yeşil zemin üstünde gezinen Souness, bayrağı çimlere bıraktı ve Adnan Polat'tan plaket kabul etti.

FERNANDO MUSLERA: "GURUR DUYUYORUM"

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, kutlamalar öncesi soyunma odasında açıklamalarda bulundu. Uruguaylı file bekçisi, "Gerçekten geçen hafta amacımıza ulaştık. 12 yılda 6 kupa... Gurur duyuyorum! Herkes çok çalıştı ve amacına ulaştı." ifadelerini kullandı.

KENAN DOĞULU: "KOŞA KOŞA GELDİM"

Sahneye ilk olarak Kenan Doğulu çıktı. Doğulu, kutlama öncesinde "İstediğimiz kadar muhteşem bir şovu, 25. şampiyonlukta yapacağız. Cumhuriyet'in 100. yılında olması es geçilemez. Başkan da beni davet ederken bu konunun üstünde durdu. Ben de koşa koşa geldim. Çocukluğumun takımı Galatasaray. Bütün takıma övgüler yağdırmak istiyorum. Gelecek sezonlarda yapacakları için de başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

HOLOGRAM ASLAN, SAHADA!

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında dev hologram aslan saha içerisinde dolaştı. Aslanın sahada gezdiği esnada stadyum hoparlörlerinden 'kükreme' sesi verildi.

FUTBOLCULAR ŞARKILARLA SAHAYA ÇIKTI

Leo Dubois, "Black Eyed Peas - Pump It" şarkısıyla sahneye çıktı

Lucas Torreira, "LiL CaKe - Mercho" ile sahneye çıktı.

Dries Mertens, Maradona ile özdeşleşen "Live is Life" şarkısıyla sahneye çıktı.

Yunus Akgün, "Senin İçin Yaşamak Var Ya ( Galatasaray Marşı)" ile sahneye çıktı.

Emre Taşdemir, şampiyonluk törenine Ahmet Çalık'ın fotoğrafının basılı olduğu bir forma ile geldi. Gökhan Kırdar'ın "Yerine Sevemem" parçasıyla çıktı.

Nicolo Zaniolo, Macklemore'un "Can't Hold Us" adlı parçasıyla sahneye çıktı.

Kaan Ayhan, Duman grubunun "Kimseyi tanımadım senden daha güzel" parçasıyla geldi.

Victor Nelsson, "Dvbbs & Borgeous - Tsunami" ile sahneye çıktı.

Milot Rashica, ülkesi Kosova'nın şarkılarından "Shkurte Fejza - Oj Kosove oj Nena ime" ile sahneye geldi.

Sergio Oliviera, "Freed from desire" şarkısıyla sahneye çıktı.

Yusuf Demir, sahneye "Rastgele" şarkısı ile çıktı.4 ay önce Hatay'da depremi yaşayıp, bugün Galatasaray ile şampiyonluk kutlayan Adekugbe, sahneye çıktığında gözyaşlarını tutamadı.

Okan Kocuk, "Barış Manço - Kara Sevda" ile sahneye geldi.

Emin Bayram, "Çocukluk Aşkımsın (Galatasaray Marşı)" ile sahneye çıktı.

Abdülkerim Bardakcı, Ahmet Çalık fotoğrafıyla "Doymadım doyamadım"şarkısıyla sahaya çıktı. Stoper oyuncusu gözyaşlarını tutamadı.

Barış Alper Yılmaz, Gülşen'in "Sarışınım" şarkısı ile sahneye çıktı.

Kariyerindeki ilk lig şampiyonluğunu kazanan Juan Mata, Rosalia'nın "Despecha" şarkısı ile sahneye geldi.

Kazımcan Karataş, Tupac'ın "All eyez on me" şarkısının remix'i ile sahneye geldi.

Sacha Boey, arkadaşları ile birlikte sahneye geldi. Çıktığı sırada, "Chemin D'or - Werenoi" şarkısı çaldı.

Bafetimbi Gomis, Aleyna Tilki ile birlikte sahneye geldi. "O Sen Olsan Bari" şarkısı çaldı.

Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi müziğiyle sahneye çıktı.

Fernando Muslera, "Sen var ya sen" marşıyla sahneye çıktı.

Icardi ve Simge, "Aşkın Olayım" şarkısıyla sahneye geldi. Icardi sahneye kızlarıyla çıktı.

AHMET ÇALIK UNUTULMADI

Geçtiğimiz yıllarda geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden eski Galatasaraylı Ahmet Çalık için Abdülkerim Bardakçı'dan duygusal bir hamle geldi. Konyaspor'dan takım arkadaşı olan Abdülkerim Bardakçı, şampiyonluk kutlamalarında çalınması için listeye Ahmet Çalık'ın favorisi olan "Yalnızca Sitem" şarkısını yazdırdı ve bu müzikle çıktı. Galatasaray'da şampiyon olduğu dönem Ahmet Çalık da bu şarkıyla sahneye çıkmıştı.