Spor
28 Şub 2023 17:37 Son Güncelleme: 28 Şub 2023 17:42

Galatasaray'dan bomba bir transfer daha! Talisca ile sözlü anlaşmaya varıldı

Transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Galatasaray'da gündeme gelen Anderson Talisca ismi büyük bir heyecan yarattı.

Deprem felaketi nedeniyle lige verilen arada çalışmalarını sürdüren Galatasaray geçtiğimiz günlerde oynadığı Alanyaspor maçında iyi sinyaller vermişti.

Yeni transfer Nicolo Zaniolo oyuna sonradan dahil olup bir gol atarken, sarı-kırmızılı ekip rakibini 4-2 mağlup etmeyi başardı. Nicolo Zaniolo transferiyle tüm dünyada ses getiren Galatasaray bir bombayı daha patlamaya çok ama çok yakın.

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'da forma giyen ve Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olan Anderson Talisca'nın kulübüyle sözleşme uzatmayacağı kesinleşti. Bu gelişme üzerine Galatasaray sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Anderson Talisca ile sözlü anlaşmaya vardı.

İki tarafın yetkililerinin kısa bir süre içinde yeniden bir araya gelerek mali konularda da ortak noktayı bulması bekleniyor. Al-Nassr formasıyla ligde 14 maça çıkan Anderson Talisca 13 kez fileleri havalandırmayı başardı.