Spor
13 Oca 2022 10:17 Son Güncelleme: 13 Oca 2022 10:18

Galatasaray'dan Arda Turan kararı

Galatasaray'da Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından Terim'e yakın isimler de kulüpteki görevlerini bıraktı. Deneyimli teknik adama yakın olan herkesin kulüple bağlarını koparmasının ardından gözler Arda Turan'a çevrildi.

Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in ayrılığının ardından Arda Turan konusunu masaya yatırdı. Milliyet'te yer alan habere göre,  kimsenin Arda Turan'la ilgili olumsuz bir düşüncesinin olmadığı öğrenildi. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncunun sözleşmesinin tamamlamasına karar verildi. Eğer Arda Turan kabul ederse takım kaptanı olarak yönetim ile takım arasında bağ kuracak ve takımın yeni hocası Domenec Torrent'e destek olacak.

İSPANYA'DAN TANIYOR

Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent'in İspanya kariyerini çok iyi bildiği Arda Turan'dan sezonun kalan kısmında faydalanabileceği düşünülüyor. Başkan Burak Elmas'ın beyan ettiği üzere Torrent'in bir de yerli yardımcısı olacak. Bu isim belli olduktan sonra Arda Turan'la bağlantılı çalışacağı ve Arda'nın köprü görevi göreceği öğrenildi.

ARDA'NIN PLANLARI BOZULDU

Arda Turan'ın sözleşmesi bittikten sonra futbolu bırakması bekleniyor. 34 yaşındaki oyuncunun normal şartlarda planı futbolu bıraktıktan sonra Galatasaray'da Fatih Terim'in ekibine girmekti. Ancak şu anda bu plan alt üst olmuş durumda.