Gündem
09 Eki 2013 17:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

GALATASARAY'DA YENİ ELEMAN POLEMİĞİ!

Galatasaray Kulübü'nin ekim ayı Divan Kurulu toplantısında İkinci Başkan Özkan Olcay, bir konuşma yaptı.

Fatih Terim ile Roberto Mancini'nin aldıkları yıllık ücretleri kıyaslayan ve "Terim sabit 3 milyon 125 bin Mancini ise sabit 3 milyon 500 bin Euro aldı. Ayrıca Mancini, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için ekstra para talebinde bulunmadı" diyen Özkan Olcay, Başkan Ünal Aysal gibi yine bir "eleman" polemiği başlattı.

Olcay "Fatih Terim ile TFF arasında bir sözleşme olmadığı söyleniyor. Eğer böyle bir şey varsa; TFF, elemanına sözleşme imzalatmadığı için büyük yanlış yapmıştır. Buna da ihtimal vermek istemiyorum" ifadesini kullandı.

SEÇİM GELİYOR

Art arda gelen başarılara rağmen Teknik Direktör Fatih Terim'le, -camia içinde pek çok kişinin yanlış bulduğu şekilde- yolların ayrılmasının ardından Sarı-Kırmızılılar'da muhalefetin sesi daha yüksek çıkmaya başladı.

Divan Kurulu'nun bugünkü toplantısından önce başta Terim'in ayrılmasıyla ilgili olmak üzere birçok konuda eleştirileriyle yönetimi zor durumda bırakacağının işaretlerini veren Hayri Kozak, kürsüye çıktı ve sert sözler sarfetti. Ancak asıl bombayı bir başka Divan Kurulu Üyesi Abdullah Tirali patlattı.

Toplantıda söz alan ve İl Dernekler Müdürlüğü'nden aldığı bir belgeyi üyelerle paylaşan Tireli, Galatasaray'da 2014 yılında seçimli genel kurula gidilmesinin zorunlu olduğunu ifade etti. Tireli, Galatasaray yönetiminin görev süresinin seçildiği günden itibaren 3 yıl olduğunun ve bu süre dolar dolmaz seçime gidilmesi gerektiğinin yazıldığı belgeyi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na sundu. Buna göre Galatasaray'ın, 2014 Mayıs'ında seçime gitmesi gerekiyor.