Galatasaray'da yaprak dökümü: Okan Buruk yönetime listeyi verdi; işte ayrılacak isimler...

Galatasaray'da yeni sezon öncesi sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Okan Buruk yönetiminde hazırlıklara başlayan sarı kırmızılılarda yolların ayrılacağı islimler netlik kazanmaya başladı.

Galatasaray'da yaprak dökümü: Okan Buruk yönetime listeyi verdi; işte ayrılacak isimler... - Sayfa 1

Okan Buruk raporunda Galatasaraylı yabancı futbolcuları tek tek analiz etti ve kalaca-gidecek isimleri sportif direktör Cenk Ergün'e bildirdi. İşte tüm yabancı futbolcuları ilgilendiren o liste:

110
Galatasaray'da yaprak dökümü: Okan Buruk yönetime listeyi verdi; işte ayrılacak isimler... - Sayfa 2

Büyük umutlarla transfer edilen Sacha Boey da beklentileri karşılayamamıştı. Sacha Boey'un takımdan ayrılmak istediği belirtilirken genç sağ bek, Okan Buruk'un da planları arasında yer almıyor.

210
Galatasaray'da yaprak dökümü: Okan Buruk yönetime listeyi verdi; işte ayrılacak isimler... - Sayfa 3

Galatasaray'ın Brezilyalı Marcao takımdan ayrılmak üzere. Sevilla'ya transferinde sona gelinen Marcao, yeni sezonda büyük olasılıkla Galatasaray forması giymeyecek. Sarı-Kırmızılılar istemese de oyuncunun ayrılma talebi transferi zorunlu kılıyor.

310
Galatasaray'da yaprak dökümü: Okan Buruk yönetime listeyi verdi; işte ayrılacak isimler... - Sayfa 4

Fransız ekiplerinin kıskacında olan Mustafa Muhammed'le de yollar ayrılabilir. Oyuncu transferine sıcak bakıyor. Galatasaray da ederini bulması halinde Mustafa Muhammed'i gönderecek.

410