Spor
08 Mayıs 2022 10:58 Son Güncelleme: 08 Mayıs 2022 11:00

Galatasaray'da Torrent defteri kapanıyor: Muslera ve Mostafa Mohamed detayı

Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı, Başakşehir maçı sonrası, "Torrent 2 maç daha burada, sonrasına bakacağız. Kısmet" diyerek kaçınılmaz ayrılığı doğruladı.

Galatasaray'da Domenec Torrent 2 maç sonra takımdan gönderilecek. Başakşehir maçında ve sonrasında yaşananlar da bunu destekler nitelikteydi. Galatasaray yöneticisinin açıklaması, Torrent'in Muslera sözleri ve Mostafa Mohamed'in maçtaki tepkisi de bu şekilde yorumlandı.

"2 maç daha kalacak" 
Galatasaray'da Domenec Torrent ile yollar ayrılıyor. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı, "Görevim gereği Torrent'le en çok görüşen benim. Başkanımız Burak Elmas ile hocamızın ayrılık konusunda görüştüğü doğru değil. Torrent'e 1 yıl sabredemedik. Belki de yeni gelecek yönetim de onunla devam etmek isteyecek" demişti.
Kırmızı, Başakşehir maçı sonrası, "Torrent 2 maç daha burada, sonrasına bakacağız. Kısmet" diyerek kaçınılmaz ayrılığı doğruladı.

Muslera'nın gönlünü aldı 
Domenec Torrent ise Sivasspor maçı sonrası eleştirdiği Fernando Muslera ile ilgili övgü dolu bir açıklama yaptı. Torrent, "Muslera'ya aşığım diyebilirim. Bugün harikaydı" dedi. Torrent'in bu tavrı, "Oyuncularla kötü ayrılmak istemiyor" olarak yorumlandı.

İspanyol hoca, Sivasspor maçı sonrası "Kalemize 3 top geldi 3'ü de gol oldu. Muslera bugün kalecilik yapamadı, kötü bir günündeydi" demiş; tercüman ise bu cümlelerden sadece "Kalemize 3 top geldi 3'ü de gol oldu" kısmını çevirerek yumuşatmıştı.

Mostafa oyundan alınmasına kızdı 
Asıl tepki ise Mostafa Mohamed'ten geldi. Başakşehir maçının 68. dakikasında oyundan alınan oyuncu kenara geldikten sonra yedek kulübesindeki koltukları tekmeleyip soyunma odasına gitti. Çok sinirli görünen Mostafa bir süre sonra sakinleşerek kulübeye geri geldi.