Spor
31 Mayıs 2022 08:50 Son Güncelleme: 31 Mayıs 2022 08:52

Galatasaray'da Oğuzhan Özyakup sürprizi!

Oğuzhan Özyakup'un, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı

Beşiktaş'tan ayrılan tecrübeli orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı. Bonservisi elinde olan Oğuzhan'la ilgili son kararı sarı-kırmızılıların yeni seçilecek yönetimi verecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Yeni başkanın ve teknik direktörün kim olacağı konusundaki belirsizlik sürse de Galatasaray'da transfer temasları devam ediyor. Orta sahaya önemli takviyeler yapması beklenen sarı-kırmızılı ekibin gündemine sürpriz bir isim geldi. Uzun yıllardır Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi.

Formdan düşen, ancak bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcu hakkındaki son karar, sarı-kırmızılı kulübün 11 Haziran'da gerçekleşecek olan kongresinden sonra verilecek.

Özellikle geride kalan sezonda forma şansı bulmakta çok zorlanan Oğuzhan, 17 maçta sadece 819 dakika şans bulabildi ve toplamda 1 asist yaptı.

Öte yandan Galatasaray'a önerilen Oğuzhan'ın, Başakşehir, Karagümrük ve Hatay'la da transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi.