Spor
12 Eki 2021 18:58 Son Güncelleme: 13 Eki 2021 00:02

Galatasaray’da Marcao, Fatih Terim’i çıldırttı!

Süper Lig'e verilen milli arada Galatasaray, İstanbulspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleye Marcao kaptan olarak çıktı. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'i 2 futbolcu kızdırdı.

Galatasaray'da gözler Süper Lig'de yapılacak Konyaspor mücadelesine çevrilirken Hazırlık maçında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele 3-3'lük beraberlikle sona erdi. Aslan'da öne çıkan isim Diagne olurken 2 futbolcu Fatih Terim'i kızdırdı.

MARCAO KAPTAN OLARAK ÇIKTI

Aslan Süper Lig'e verilen milli arayı hazırlık maçı ile değerlendirdi. Galatasaray'ın İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçında Marcao, sahaya kaptan olarak çıktı.

 GOLÜNÜ ATTI, SEVİNMEDİ

Mücadelede ilk golü İstanbulspor kaydetti. Eslem Öztürk'ün ortasında Mertan Caner Öztürk kafayla topu ağlara gönderdi. Galatasaray altyapısından yetişen Öztürk gol sonrası sevinmedi.

 MARCAO VE ALPASLAN TERİM'İ KIZDIRDI

İstanbulspor 11. dakikada Mertan Caner Öztürk'ün attığı golle 1-0 öne geçti. Marcao ve Alpaslan Öztürk pozisyonun kritiğini yaparken, teknik direktör Fatih Terim kenardan oyuncularına 'Maça dönün' uyarısında bulundu.

PENALTI KARARI

Bu golün ardından Galatasaray 25. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Diagne attığı golle müsabakada dengeyi tekrar sağladı.

ALPASLAN PENALTI YAPTIRDI

Mücadelenin 39. dakikasında ceza sahası içinde rakibin şutunun Alpaslan'ın koluna gelmesi sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Galatasaraylı isim uzun süre itiraz etse de karar değişmedi. Topun başına geçen Rroca 40. dakikada skoru 2-1 yaptı.

 KENDİNİ AFFETİRDİ

Bu golden dakikalar sonra Alpaslan adeta kendi afettircesine beraberlik golüne katkı sağladı. Ceza sahasına giren Alpaslan rakiplerine ekarte ederek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Alpaslan'ın şutu kaleciden dönerken tamamlayan isim 45. dakikada Diagne oldu.

 DIAGNE ALEV ALDI

Galatasaray'da son dönemin formda ismi Mbaye Diagne attığı gollerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Milli arayı da boş geçmeyen Diagne İstanbulspor maçında 2 gol kaydederek alkış aldı.

 MAÇIN SONUNDA PEŞ PEŞE GOLLER

İstanbulspor, 85. dakikada Emir Kaan Gültekin'in golüyle 3-2 öne geçti. Mücadelenin bu skorla bitmesi beklenirken maçta bir penaltı kararı daha çıktı. Babel 90. dakikada attığı golle skoru belirledi. Müthiş düello 3-3 beraberlikle sona erdi.