Spor
20 Oca 2022 22:03 Son Güncelleme: 20 Oca 2022 22:04

Galatasaray'da kötü gidişat durdurulamıyor! Galatasaray 1-3 Kasımpaşa

Galatasaray Süper Lig'de üst üste 3. maçında da mağlup oldu. Aslan, öne geçtiği karşılaşmada taraftarı önünde skoru koruyamadı. Kasımpaşa maçtan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Galatasaraylı taraftarlar ağır tezahüratlar yaptı.

Sarı Kırmızılılar için Süper Lig'in ikinci yarısı kabus gibi geçiyor. 20. haftada Giresun, 21. haftada Hatayspor'a kaybeden Aslan, bu hafta da Kasımpaşa'ya mağlup oldu. Taraftarın artık sabrı taştı.

 PROTESTOLU MAÇ

Galatasaraylı taraftarlar özellikle maçın ikinci yarısında büyük protesto yaptı. Burak Elmas istifaya davet edildi, futbolcular ıslıklandı. Yeni teknik direktör Domenec Torrent, görevine hiç sağlıklı bir ortamda başlamadı.

 KÖTÜ BAŞLANGIÇ

İspanyol hoca Torrent, Galatasaray'daki serüvenine kabusla başladı. Geçen hafta Hatayspor maçında görevi devralan Torrent, 4-2'lik mağlubiyetten sonra bu kez 3-1'lik yenilgi yaşadı.

 İYİ BAŞLAMIŞTI

Maça baskılı başlayan Aslan, 39'da Halil'in şık golüyle öne geçti. Ama sevinç uzun sürmedi. Donk, 45+2'de skoru eşitledi. 60. dakikada Umut Bozok öne geçirdi. Maçın uzatma dakikalarında Varga skoru belirledi: 3-1.