Gündem
15 Mayıs 2020 10:16 Son Güncelleme: 15 Mayıs 2020 10:20

Galatasaray'da koronavirüs şoku! Testi pozitif çıktı

Galatasaray Futbol A Takımı performans ekibinde görevli bir yardımcı personelin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’de ortaya çıkan koronavirüs vakalarına Galatasaray da katıldı. Kulüpten yapılan açıklamada A takımda görevli bir yardımcı personelde pozitif bulguya rastlanıldığı aktarıldı.

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi yanı sıra bazı futbolcularda koronavirüse rastlanmıştı. Fenerbahçe’de de kulüp personeli ve ismi açıklanmayan bir yöneticide de virüs tespit edilmesi gözlerin 12 Haziran’da ligleri başlatacağını açıklayan TFF’ye çevrilmesine neden olmuştu.

Gün içerisinde yaşanan bu gelişmelerin ardından Galatasaray’da da A Takım Performans ekibinden bir yardımcı personelin koronavirüse yakalanması konuyu daha da tartışmalı hale getirdi.

Galatasaray’da salgının ilk başlarında Teknik Direktör Fatih Terim koronavirüse yakalanmış 2 haftalık bir tedavi sürecinin ardından iyileşmişti. Ayrıca İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay da Terim ile aynı dönem virüse yakalanmıştı.

İşte Galatasaray’ın o açıklaması: