Spor
08 Nis 2022 14:34 Son Güncelleme: 08 Nis 2022 14:38

Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu'nun listesi belli oldu!

Galatasaray Kulübünde 30 Nisan'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, listelerini divan kuruluna verdi.

Galatasaray Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu listesini teslim etti. Hamamcıoğlu NEF Stadı'na geldiği ekibiyle birlikte bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Hamamcıoğlu, "Fikir ayrılıkları mutlaka olacaktır. Bu fikir ayrılıklarını avantaja çevirmek için yola çıktık. Rakip adayımızla birlikte yola çıkıyoruz. Çok adaylı seçim Galatasaray'ın geleneklerinde vardır. Tek adaylı seçim söz konusu olmaz. Çoklu katılımı destekliyoruz. Metin Öztürk ve arkadaşları da Galatasaray'a hizmet etmek isteyen kişiler. Umarım G.Saray'ın kalitesine yakışan bir seçim süreci olur." dedi.

HAMAMCIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR ŞU ŞEKİLDE:

"Kasa kolaylığı sağlamamız söz konusu değildir ama finansman yaratıcı çalışmalarımız hazır. Bankalar Birliği ve spor yasası çerçevesinde kimsenin kasa kolaylığı sağlaması mümkün değil. Galatasaray hiç bu kadar dibe vurmamıştı. Biz tüm popülist söylemlerden kaçınarak aday olduk. Daha önce bunların sonucunu gördük. Finansman yaratıcı kaynaklarımız hazır. Arkamızda çok güçlü bir iş dünyası desteği var, zamanı gelince bunları açıklarız."

"Galatasaray çok önemli bir süreçten geçiyor. Hocayı profesyonel arkadaşlar zamanı gelince belirler. Şu anda Galatasaray'ın hocası var. Kurumsal olarak bizim yerimiz bellidir."

"Kanun ve Galatasaray'ın tüzüğü çerçevesinde bu seçimin iptal olmaması lazım. İptali söz konusu olan son 3 genel kurul. Bu erken seçim kararı da genel kurulda alınmadı. Yönetim tarafından alındı. Ama aksi bir karar çıkarsa uymaktan başka çaremiz yok."

 

Listede şu isimler yer alıyor:

Asil Üyeler: Osman Kocaman, Boğaç Göncü, Murat Uysal, Mehmet Emre Mısırlı, Levent Apaydın, Nizam Hışım, Cevat Genç, Utku Dönmez, Murat Karaman, Tamer Saka.

Yedek Üyeler: Sadık Burçin Tuncel, Abdullah Metin Tutçuoğlu, Namık Kemal Martı, Suat Sarı, Kaan Artukoğlu.