Spor
10 Eki 2023 09:14 Son Güncelleme: 10 Eki 2023 09:16

Galatasaray'da Erden Timur, sessizliğini bozuyor

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, birçok konuya açıklık getirecek. Timur, Fenerbahçe’den yapılan açıklamalar, hakemlerin baskı altına alındığı iddiaları ve sosyal medyadaki yönlendirme çalışmalarına dair konuşacak.

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta tamamlanırken, Galatasaray'da Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur sonunda konuşma kararı aldı. Timur milli arada kapsamlı bir açıklama yaparak herkesin kafasındaki soru işaretlerini giderecek. Bu sezon yaşanan hakem hataları başta olmak üzere birçok konuda değerlendirmeler yapacak olan Timur'un hafta sonu gerçekleşecek olan Mali Kongre öncesi kulübün durumuyla ilgili gelinen noktaya da değineceği bildirildi.

Son dönemde ezeli rakipleri Fenerbahçe cephesinden gelen yorumlar hakkında bilgiler verecek olan Timur'un özellikle Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemlerin baskı altına alındığına dair değerlendirmeler yapacağı ortaya çıktı. Erden Timur'un ayrıntılı bir dosya hazırlattığı ve özellikle sosyal medyada oluşturulmaya çalışan algı operasyonlarına dikkat çekeceği bildirildi.

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Başkanvekili Timur'un geçen sezonki, "Süper Lig bittiği zaman her şeyi yayıncı kuruluş, Merkez Hakem Kurulu ve federasyon... Hepsiyle ilgili her şeyin konusu gelecek. Çünkü maalesef çok vahim durumlar var. Vahim durumları, lig bittikten sonra sonuç ne olursa olsun açıklayacağız" sözleri uzun süre tartışılmıştı.