Spor
14 Haz 2022 20:27 Son Güncelleme: 14 Haz 2022 20:31

Galatasaray'da bomba Gheorghe Hagi iddiası! Teknik hoca olmak için can atıyor

Galatasaray, Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından teknik direktör arayışına hız verdi. Sarı-kırmızılıların Gheorge Hagi'ye teklif götürdüğü belirtildi. Rumen hocanın konuya ilişkin, "Galatasaray'a gitmek için can atıyorum. Taraftarların performans istediği bir takım. Avrupa'da yeniden önemli bir isim haline gelmek istiyorlar. Galatasaray'ın kalbimde ayrı bir yeri var. Onları sıralamada kötü gördüğümde acı çekiyorum" dediği belirtildi.

Domenec Torrent ile yolları ayırmak için gün sayan Galatasaray'da Gheorge Hagi iddiası gündeme bomba gibi düştü. Rumen basını deneyimli hocanın konuya ilişkin görüşlerini aktardı.

SÖZLEŞME İMZALAYA ÇOK İSTEKLİ

Hagi, Galatasaray'dan teklif aldığını reddetmediği ve sarı-kırmızılıların efsane isminin sözleşme imzalamaya istekli olduğu belirtildi.

"GALATASARAY İÇİN CAN ATIYORUM"

Haberde Hagi'nin " Galatasaray'a gitmek için can atıyorum. Taraftarların performans istediği bir takım. Avrupa'da yeniden önemli bir isim haline gelmek istiyorlar. Galatasaray'ın kalbimde ayrı bir yeri var. Onları sıralamada kötü gördüğümde acı çekiyorum" açıklamasına yer verildi.

ERDEN TİMUR DEVREYE GİRDİ

Hagi'ye teklifin Galatasaray'daki seçimin ardından geldiği ve Erden Timur'un da bu teklifte etkin rol oynadığı vurgulandı. Haberde, Hagi'nin Galatasaray ile sözleşme imzalayıp imzalamayacağının kısa süre içinde netlik kazanacağı da hatırlatıldı.