Spor
07 Eki 2023 13:21 Son Güncelleme: 07 Eki 2023 13:24

Galatasaray'da beklenmedik gelişme! Yıldız isim rest çekti!

Galatasaray'da Danimarkalı stoper Victor Nelsson için olay bir iddiada bulunuldu. İşte Davinson Sanchez'in müthiş peformansının ardından gündeme gelen konu...

Sezon başında birçok yıldız ismi kadrosuna katan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne verilecek kadrolar için belirlenen tarihten bir gün önce iki ismi kadrosuna kattığını açıklamıştı. Sarı - kırmızılılar, İngiliz ekibi Tottenham'dan Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'i kadrosuna katmıştı.

SANCHEZ'DEN ÜST DÜZEY PERFORMANS

Ligde oynanan Başakşehir FK karşılaşmasında ilk kez Galatasaray formasını giyen Kolombiyalı savunmacı gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United maçında iki asist yapan başarılı oyuncu haftanın 11'ine seçilirken, Teknik Direktör Okan Buruk'un da vazgeçilmezlerinden biri oldu. Sanchez'in bu peformansı sonrasında Victor Nelsson yedeğe düştü.

NELSSON İÇİN OLAY İDDİA

Galatasaray'da Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'in transfer edilmesinden sonra yedek kalan Danimarkalı yıldız Victor Nelsson'un takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak için görüşmelerini sürdürdüğü Danimarkalı stoperin kulübeye çekilmekten dolayı mutsuz olduğu ve menajerine "Ocak ayında bana takım bul" dediği öne sürülüyor.

12 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon Galatasaray formasıyla 12 resmi maçta sahaya çıkan 24 yaşındaki Danimarkalı stoper söz konusu maçlarda skor katkısında bulunamadı.

Geçen sezon Galatasay'ın kazandığı şampiyonlukta savunmadaki partneri Abdülkerim Bardakcı ile birlikte büyük emeği olan yıldız futbolcunun adı transfer döneminde İngiliz ve İspanyol takımları ile anılmış, ancak takımda kalmıştı. Güncel verilere göre 19 milyon Euro değer biçilen savunma oyuncusunun Galatasaray ile olan kontratı 2026 yılında sona erecek.

SON İKİ MAÇTA YEDEK KALDI

Süper Lig'de Başakşehir maçı öncesi kız arkadaşının doğum yapacak olması nedeniyle özel izinle ülkesine giden Nelsson A.Gücü ve Manchester United maçlarında yedek kalmıştı.