Spor
06 Oca 2022 18:06 Son Güncelleme: 06 Oca 2022 18:07

Galatasaray'da 3 kişi daha koronavirüse yakalandı

Galatasaray, Yardımcı Antrenör Selçuk İnan, Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal ve futbolculardan Taylan Antalyalı’nın korona virüs test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu.

Omicron varyantı dünya genelinde vaka sayılarını arttırırken; spor takımlarındaki oyuncuların koronavirüse yakalandıklarına ilişkin haberler peş peşe gelmeye devam ediyor.

 GALATASARAY'DA 3 VAKA DAHA

Türkiye'deki takımlarda da vaka sayılarında hızlı bir artış gözlemlenirken; Galatasaray'da 3 kişinin daha koronavirüse yakalandığı açıklandı.

 Koronavirüse yakalanan isimler, Yardımcı Antrenör Selçuk İnan, Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal ve futbolculardan Taylan Antalyalı olarak açıklanadı.

 Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinde konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol Takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için yapılan Covid-19 PCR testlerinin ardından Yardımcı Antrenörümüz Selçuk İnan, Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlumuz Cihan Ünal ve oyuncularımızdan Taylan Antalyalı'nın test sonuçları pozitif çıkmıştır. Selçuk İnan, Cihan Ünal ve Taylan Antalyalı için ilgili tedavi protokolü ve karantina sürecine başlanmıştır" denildi.