Gündem
22 Kas 2019 14:02 Son Güncelleme: 22 Kas 2019 14:06

Galatasaray'a yıldız oyuncudan şok haber: Sezonu kapattı!

Sarı kırmızılılar milli maçta sakatlanan tecrübeli oyuncunun ameliyat edileceğini açıkladı.

Galatasaray'da büyük bir şok yaşanıyor. Sarı kırmızılılar milli maçta sakatlanan Christian Luyindama'nın sol diz ön çapraz bağlarında kopma ve dış menisküsünde yırtık tespit edildiğini açıkladı. Yıldız futbolcunun 7 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Sarı kırmızılılar milli maçta sakatlanan tecrübeli stoper için resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak oyuncunun ameliyat edileceğini açıkladı.

Galatasaray tarafından yapılan açıklama şöyle:

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin Gambiya ile oynadığı milli maçta sakatlanan ve bu sabaha karşı İstanbul'a dönen Christian Luyindama'nın sağlık ekibimiz tarafından yapılan kontrolleri sonrası, sol diz ön çapraz bağlarında kopma ve dış menisküsünde yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun ameliyatı planlanmıştır.

"7 ayda tedavi edilir"
Kulüp doktoru Yener İnce, Lyundama’nın sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu sakatlık dünya genelinde ortalama 7 ayda tedavi edilir. Oyuncunun milli takımının bu sakatlığı gözden kaçırması büyük bir skandal. Luyindama’nın 2-3 hafta içinde ameliyat olması planlanıyor” ifadelerini kullandı.