Spor
07 Haz 2023 08:50 Son Güncelleme: 07 Haz 2023 09:19

Galatasaray'a Mauro Icardi şoku! Transfer için Jose Mourinho devrede

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'da bu sezona damgasını vuran Mauro Icardi için flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Arjantinli yıldızı radarına aldı.

Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sezon sonu sarı-kırmızılı takım ile sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli yıldıza Jose Mourinho yönetimindeki Roma talip çıktı.

TARİHE GEÇTİ

Sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe karşısındaki ikinci golünü kaydeden Mauro Icardi, attığı golle 2007/08 sezonundan sonra Galatasaray formasıyla ilk 11 çıktığı üst üste sekiz Süper Lig maçında da gol atan ilk oyuncu oldu.

Icardi ayrıca Johan Elmander'in ardından Fenerbahçe karşısında hem iç sahada hem de deplasmanda gol atan ilk oyuncu unvanını elde etti.

SEZONA DAMGA VURDU

30 yaşındaki Arjantinli oyuncu Mauro Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla toplamda 26 maça çıktı. Süper Lig'de 24 maçta 22 gol, 7 asistlik performans sergileyen Süperstar, Türkiye Kupası'nda 2 maçta 1 gol, 1 asistle oynadı. Her iki Fenerbahçe derbisinde de fileleri havalandıran Icardi ayrıca kritik Beşiktaş maçlarında üç gol atmıştı.

 'BURADA ÇOK MUTLUYUM'

Tecrübeli golcü transferle ilgili soruya şu cevabı vermişti: "Tatilden sonra göreceğiz. Şu anda başka bir kulüple kontratım var. Bununla ilgili görüşülmesi gerekiyor. Burada çok mutluyum. Taraftarları çok seviyorum. Kulübü çok seviyorum. Burada birçok insan bana çok iyi yardımcı oluyor. Mutluyum ancak konuşulması gereken çok şey var."