Spor
24 Eki 2023 21:43 Son Güncelleme: 24 Eki 2023 21:46

Galatasaray'a iyi oyun puan getirmedi

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında temsilcimiz Galatasaray ile Alman ekibi Bayern Münih karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan ve futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta kazanan taraf Bayern oldu. Sarı - kırmızılılar, büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta gösterdiği peformansla rakibine oyun olarak üstünlük kurdu ancak beraberliği ya da galibiyeti getirecek golleri kaydedemedi.

Galatasaray ile Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında kozlarını paylaştı. Büyük bir mücadeleye ve heyecana sahne olan kritik karşılaşmada kazanan taraf Bayern Münih oldu.

Rams Park'ta oynanan müsabaka, Bayern Münih'in 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Kingsley Coman, 74. dakikada Harry Kane ve 79. dakikada Jamal Musiala kaydetti. Galatasaray'ın tek sayısı ise 30. dakikada penaltıdan Mauro Icardi ile geldi.

Bu skorun ardından üst üste 3. kez kazanan Bayern Münih, puanını 9'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Gruptaki ilk yenilgisini alan Galatasaray ise 4 puanla 2. sırada yer buldu.

Grubun gelecek haftasında iki takım bu kez Almanya'da karşı karşıya gelecek. Kritik müsabaka, 8 Kasım tarihinde oynanacak.