Spor
05 Oca 2024 22:52 Son Güncelleme: 05 Oca 2024 22:56

Galatasaray'a Dries Mertens piyangosu

Dries Mertens için Galatasaray defteri kapanabilir. Deneyimli oyuncuya, devre arası transfer dönemi için ciddi talipler var. Galatasaray ise Dries Mertens kararını verdi.

Galatasaray'da ocak ayı transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılar bu sezon hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Ligi'nde zirveyi hedefliyor. Bu sebeple Galatasaray'da gözler, devre arasında yapılacak olan takviyelere çevrildi. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda Galatasaray yönetimi, on numara pozisyonuna yıldız bir ismi takviye etmek istiyor.

Öte yandan o pozisyonda forma giyen ve ilerleyen yaşı sebebiyle eski formundan uzak kalan Dries Mertens hakkında da sürpriz bir karar verildi.

GALATASARAY'DAN DRIES MERTENS KARARI!

Sarı kırmızılı kulüp, 36 yaşındaki Dries Mertens hakkında kararını verdi. Günden güne temposu düşmeye devam eden deneyimli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda noktalanacak. Ancak Galatasaray Kulübü, Dries Mertens'e Ocak ayında gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldı. Dries Mertens'e özellikle Suudi Arabistan tarafından ciddi talipler var. Galatasaray ise Mertens'in ayrılığıyla bir miktar gelir elde etmeyi planlıyor.

MERTENS KARARINI VERDİ!

Yıldız futbolcu sezon başında da Suudi Arabistan tarafından gelen teklifleri kabul etmemişti. Mertens sezonu Galatasaray'da noktalamak istiyor. Ancak cazip bir teklif gelmesi durumunda tecrübeli futbolcunun kararını değiştirebileceği kaydedildi.

Galatasaray'da bugüne kadar 59 maça çıkan Dries Mertens, 11 gol ve 8 asistlik bir katkı sağladı. 36 yaşındaki deneyimli futbolcunun sözleşmesi, sezon sonunda noktalanacak.