Spor
26 Mayıs 2021 07:17 Son Güncelleme: 26 Mayıs 2021 07:19

Galatasaray’a bir başkan adayı daha!

Eski bakan ve milletvekili İbrahim Özdemir, Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı. Özdemir, mevcut adaylar içinde Teknik Direktör Fatih Terim'i kendisinden eski tanıyanın olmadığını belirterek, Terim'in seçim malzemesi yapılmasına karşı olduğunu söyledi.

Galatasaray'da 12-19 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimlerine bir aday daha eklendi. Eski bakan ve milletvekili İbrahim Özdemir, Mecidiyeköy'de bulunan ofiste yaptığı basın toplantısıyla adaylığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpte daha önce başkanlık için adaylıklarını resmen açıklayan isimler Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk, Işın Çelebi ve Burak Elmas olmuştu.

Adaylığını resmen açıklayan Özdemir, “Çıktığımız yolda muvaffak olacağımıza inanıyorum. Uzun yıllar siyasetin içinde yaşadık. 3 dönem İstanbul'dan milletvekili oldum. Devlet ve Ulaştırma Bakanlıkları yaptım. İşin o tarafını uzun yıllar tecrübe etme imkanım oldu. Çok sevdiğimiz, çocukluğumuzdan beri sevdiğimiz Galatasaray'a hizmetimiz dokunabilir mi diye yola çıkıyoruz. Sanılmasın ki bu kısa bir çalışmanın sonucu. Aşağı yukarı 3-4 senedir bu hazırlığı yapıyoruz. Galatasaray'ın problemlerini, çıkmazlarınızı zaman zaman masaya yatırarak, bunların çözüm yollarını, nasıl başarılı olabileceğimizi titizlikle önümüze koyarak, plan ve projelerimizi hazırlayıp adaylığımızı gündeme getirdik. Önümüzü görmeliyiz ki Galatasaray'a faydalı olabilelim. İyi bir çalışma kadrosu oluşturduk. Gelir gelmez inşallah genel kurul bu görevi bize verirse olaylara el koyabilecek ve çözüm üretebilecek bir kadro ile geliyoruz. Galatasaray bildiğiniz gibi kurumsal bir kulüp. 540 yıllık bir geçmişi var. İmparatorlukları ve devirleri içine almış. Bildiğiniz gibi birçok konuda özellikle son 5 seneyi göz önüne alırsak büyük sıkıntıları oldu. Üzüldüğümüz, olmaması gereken, camiaya yakışmayacak, bizi yoran sıkıntılar. Biz bu barışı Galatasaray'da yeniden oluşturmanın gayreti içinde olacağız. Bu Galatasaray'a yakışan bir tablo değil. Galatasaray'ın kısır döngülerle geçirecek vakti olmamalı” dedi.