Spor
10 Oca 2024 21:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2024 21:02

Galatasaray'a Abdülkerim Bardakcı piyangosu

İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'nın Galatasaray ve A Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı'ya talip olduğu ve takas formulünün de bu anlaşmada kullanabileceği iddia edildi.

Süper Lig'de 11 Ocak Perşembe günü ara transfer dönemi resmen başlıyor.

Kadrosunda pek çok önemli ismi bulunduran Galatasaray'ın yıldız futbolcularına da Avrupa kulüpleri ilgi göstermeye devam ediyor.

Galatasaray ve A Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve pek çok ünlü kulübün radarına giren Abdülkerim Bardakcı'ya İtalya'dan talip var.

İtalyan basınından Tutto Atalanta'da yer alan habere göre; İtalya Serie A ekibi Atalanta, milli stoper için devreye girdi.

Atalanta'nın Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katmak istediği ve bu transferde de Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen kaleci Juan Musso'yu kullanabileceği iddia edildi.

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Juan Musso'nun Muslera'dan sonraki dönemde Sarı-kırmızılıların kalesini koruyabileceği belirtildi.

Sarı-kırmızılıların Atalanta'dan kadrosuna katmak istediği Arjantinli file bekçisi Juan Musso bu sezon Atalanta formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 16 karşılaşmada sahaya çıkarken 7 maçta kalesini gole kapamayı başardı.

29 yaşındaki file bekçisinin 8 milyon euro'luk piyasa değeri bulunuyor.