Spor
16 Nis 2024 17:28 Son Güncelleme: 16 Nis 2024 17:30

Galatasaray, Zaniolo için servet istiyor

Galatasaray, Türkiye'ye dönmek istemeyen Zaniolo'nun bonservisini belirledi.

Galatasaray'ın sezon başında 5 milyon euro karşılığında satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun adı transfer dedikodularına karışmaya devam ediyor. Bu gelişmeleri dikkate alan Aslan, yıldız isim için dudak uçuklatan bir bonservis bedeli belirledi.

İTALYA'YA DÖNMEK İSTİYOR, ÜLKESİNDEN 2 TALİP VAR
Sarı-kırmızılı takımla olan bağları kopma noktasına gelen Zaniolo, İtalya'ya dönme arzusunu daha önce dile getirmişti. İtalyan basınında yer alan haberlerde Fiorentina ve Napoli'nin yıldız isme talip olduğu belirtiliyor.

CİMBOM, 25-30 MİLYON EURO İSTİYOR
Aston Villa'nın satın alma opsiyonunu kullanmamasına kesin gözüyle bakılan Zaniolo için sarı-kırmızılıların talep ettiği bonservis de ortaya çıktı. Calciomercato'da yer alan habere göre Galatasaray, İtalyan yıldızın bonservisinde indirime gitmeye yanaşmıyor ve 25-30 milyon euro istiyor.

BONSERVİSİNE 15 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ
Sarı-Kırmızılılar, Zaniolo'yu geçen sezonun devre arasında Roma'dan 15 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı. 24 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2027'ye kadar geçerli sözleşmesi bulunuyor.

İNGİLTERE KARİYERİ İSTEDİĞİ GİBİ GİTMİYOR
Nicolo Zaniolo, Aston Villa formaıyla tüm kulvarlarda 37 maça çıktı. İnişli çıkışlı bir grafik çizen Zaniolo, çoğunlukla yedek kulübesinde oturduğu takımına sadece 3 gollük katkı sağladı.