Gündem
24 Ara 2020 08:44 Son Güncelleme: 24 Ara 2020 09:26

Galatasaray ve Fenerbahçe’den sosyal medya atışması! Sert göndermeler...

Fenerbahçe Kulübü, hakem tartışmalarının yaşandığı gece Galatasaray'ın yaptığı "Karanlık bir gece" paylaşımına yanıt verirken, "Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!" ifadesini kullandı.

Medipol Başakşehir'de 2 oyuncunun ve teknik direktör Okan Buruk'un kırmızı kart gördüğü, sarı-lacivertli takımın 4-1 kazandığı karşılaşma sonrası hakem tartışması sürüyor. Türkiye'nin iki dev kulübü Galatasaray ve Fenerbahçe, resmi Twitter hesapları üzerinden birbirlerine yüklendi.

GALATASARAY: FUTBOLDA KAPKARA GECE

İlk olarak Galatasaray, Kulübü'nün Twitter hesabından bir paylaşım yapılırken, "Futbolda kapkara gece" denildi. Galatasaray'ın paylaşımı şöyle:

FENERBAHÇE: KENDİ IŞIKLARINIZI YAKARSANIZ AYDINLANIR!

Fenerbahçe Kulübü de resmi Twitter hesabı üzerinden Galatasaray'ın paylaşımına tepki gösterirken, şu ifadeler kullanıldı:

"O karanlık; şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda kaldığınız yüzlerde, yıllarca futbolu tahakküm altına aldığınız derin ilişkilerinizde gizli! Kendi ışıklarınızı yakarsanız aydınlanır!"

FENERBAHÇE'DEN BİR PAYLAŞIM DAHA

Sarı lacivertli takım 'Karanlık gece' tartışmasının ardından bir paylaşım daha yaptı.

İşte Fenerbahçe'nin paylaşımı...


GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE KUPALI YANIT 

Galatasaray, Fenerbahçe'nin paylaşımı sonrası bir mesaj daha yayımladı. Mesajda Galatasaray'ın Kadıköy'de kupa kaldırdığı gecenin fotoğrafı kullanıldı ve "Karanlıkları aydınlatan" yazısı yazıldı. 

Paylaşımda, 2013 sonrası Süper Lig'de ve Kupada kazanılan kupa sayıları yer aldı. 

İşte Galatasaray'ın paylaşımı...