Televizyon
14 Eyl 2015 12:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:52

Galatasaray ünlü sunucunun o iddiasına ateş püskürdü! Kendini bilmez, ahlak yoksunu!

Galatasaraylı bir yöneticinin kendisine aktardıklarını paylaşan Serhat Ulueren, Selçuk İnan ile Lukas Podolski'nin kavga ettiğini iddia etti.

360 TV'de yayınlanan Telegol programının sunucusu Serhat Ulueren, Galatasaray 'da takım kaptanı Selçuk İnan ve Alman futbolcu Lukas Podolski arasında kavga çıktığını, ikilinin oturdukları sandalyeleri fırlatma noktasına geldiğini iddia etti.

Ulueren, "Podolski'nin sosyal medya üzerinden paylaştığı şehit askerlerimiz ile ilgili (sonrasında içeriği değişen) mesaj nedeniyle olup olmadığı bilmiyorum, yönetici de bilmiyor. Hafta içinde, Milli Takım kampında döndükten sonra Lukas Podolski ve Selçuk İnan, yemekhanede bir tartışma yaşıyorlar. İkisi de otordukları sandalyeleri kaldırma noktasına geliyorlar. Neredeyse sandalyeleri atacaklar... Diğer oyuncular araya giriyor" ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı bir yönetici ile görüştüğünü belirten Serhat Ulueren, "Yöneticiye sordum, 'Hafta içi olmuş. Bunlar olmamalı' dedi. Ciddi bir otorite eksikliği olduğunu söylüyor. Selçuk, Burak, Olcan ve genç oyuncu ayrı takılıyor. Sabri ve Muslera beraber takılıyor. Podolski ve Sneijder ayrı takılıyor" şeklinde konuştu.
GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA: SAÇMALIK
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
""Pazar gecesi yayınlanan Telegol programında, her zaman olduğu gibi yine akıllara durgunluk veren, aslı astarı olmayan iddiaların dillendirildiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.
Üzüntümüzün nedeni, yıllardır yalan yanlış söylemlerle kamuoyunu yönlendiren bu ve benzeri programlarda sıralanan iddiaların saçmalığından ziyade, hâlâ söylenenlere itibar eden küçük de olsa bir azınlığın var olduğunu görmemizdir.
Bu vesileyle, ülke sporunu yöneten tüm kurum, kuruluş ve kişileri, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde, kitleleri kışkırtacak türden yayın yapan sözde spor programları konusunda çok acil göreve davet ediyoruz.
Ayrıca, Galatasaray Spor Kulübü olarak, takım kaptanımız hakkında 'Mafyatik' ifadesini kullanma cüretini gösteren programın sunucusu Serhat Ulueren hakkında gerekli yasal işlemlerin derhal başlatılacağını da kamuoyuna bildiririz.
İnsanların kişiliklerini, kurumların itibarlarını ayaklar altına almayı yorumculuk sanan kendini bilmezlerin ve ahlâk yoksunlarının bundan böyle en sert şekilde karşılık göreceklerinin de bilinmesini isteriz.
Saygılarımızla."