Spor
08 Haz 2023 09:52 Son Güncelleme: 08 Haz 2023 09:59

Galatasaray, Uğurcan Çakır ile her konuda anlaşma sağladı! İşte 'evet' dediği rakam..

Galatasaray, Uğurcan Çakır ile anlaşmaya vardı. Önümüzdeki sezon kalesini Türk bir oyuncuya emanet etmek isteyen sarı-kırmızılılar, Trabzonspor'dan ayrılmaya sıcak bakan Uğurcan Çakır ile el sıkıştı. Maaş konusunda fikir birliğine varan sarı-kırmızılılar, Trabzonspor ile de son aşamaya geldi.

Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi kaleciler listesine şimdiden giren Uğurcan Çakır, Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardı.

MAÇ KADROSUNA ALINMAMIŞTI

Adı Galatasaray ile anılan kaleci Uğurcan Çakır, Trabzonspor'un Başakşehir ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmamıştı. Galatasaray ile görüşme yaptığı için kafasının karışık olduğu iddia edilen Uğurcan'ın anlaşma sağladığı öğrenildi.

MAAŞI BELLİ OLDU

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray, Uğurcan Çakır ile her konuda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılıların Uğurcan'a 30-35 milyon liralık maaş teklifi yaptığı ve Uğurcan'ın da bu teklifi kabul ettiği yazıldı.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a Taylan Antalyalı + Mostafa Mohamed + 4 M€ teklif etti. Trabzonspor ile ufak pürüzlerin kaldığı ve anlaşma aşamasına gelindiği ifade edildi.