Televizyon
06 Nis 2023 08:42 Son Güncelleme: 06 Nis 2023 09:30

Galatasaray TV'de Başakşehir maçı sonrası isyan! "Kupayı F.Bahçe'ye mi vermek istiyorsunuz"

Galatasaray, sahasında Başakşehir'e 3-2 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda etti. Karşılaşmanın ardından GS TV spikeri Ebru Gürsoy canlı yayında adeta çıldırdı. Hakem kararlarına tepki gösteren Gürsoy, "Kupayı Fenerbahçe'ye mi vermek istiyorsunuz? Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopmak üzere olan Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nı vererek mi avutacaksınız." ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile Başakşehir, Türkiye Kupası çeyrek final turunda Nef Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 3-2 kazanırken, hakem yönetimi sarı-kırmızılı camianın tepkisini çekti.

"'VAR' BİR ANDA ORTAYA ÇIKTI"

GS TV spikeri Ebru Gürsoy karşılaşmanın ardından canlı yayında hakem kararlarına büyük tepki gösterdi. Gürsoy yaptığı konuşmada, "VAR, Galatasaray maçlarında devreye girmiyordu bu maçta bir anda ortaya çıktı ve aleyhine çalıştı. İki gol iptal edildi, iki top direğe takıldı. Trabzonspor dün elendi, bugün Galatasaray elendi.

"FENERBAHÇE'YE TÜRKİYE KUPASI'NI VEREREK Mİ AVUTACAKSINIZ?"

Kupayı Fenerbahçe'ye mi vermek istiyorsunuz? Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopmak üzere olan Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nı vererek mi avutacaksınız? Lale Orta ve hakemlerine bunu soruyoruz." ifadelerini kullandı.