Spor
19 Oca 2023 12:47 Son Güncelleme: 19 Oca 2023 12:51

Galatasaray transferde çok büyük oynuyor! ''Gelirse şampiyon yapar''

Ligde eline aldığı avantajı rakiplerine kaptırmak istemeyen sarı-kırmızılılar, Süper Lig'in ikinci devresinde yapacağı iddialı transferlerle şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Dortmund forması giyen Emre Can için harekete geçen Galatasaray yetkilileri ilk görüşmeyi sessiz sedasız yaptı.

Galatasaray'da gözler yapılacak transferlere çevrildi. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda orta sahaya bir oyuncu bakan sarı-kırmızılılar Emre Can ile temas kurdu. Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan yıldız oyuncuyla yapılan ilk görüşme olumlu geçti.

GOL YA DA ASİST ÜRETEMEDİ

Dortmund'a geri döndükten sonra eski formunu bir türlü yakalayamayan yıldız oyuncunun kulüpte mutsuz olduğu öğrenildi. Bu sezon henüz gol veya asist katkısı üretemeyen Emre Can'dan Dortmund'un da memnun olmadığı ifade edildi.

1.5 YILLIK KİRALIK

Galatasaray yönetimi her iki tarafın da mutsuzluğundan faydalanarak Emre Can için 1.5 yıllık kiralam teklifi sundu. Emre Can cephesinden olumlu geri dönüş alan sarı-kırmızılılar önümüzdeki günlerde Dortmund ile masaya oturacak. Spor yorumcuları ise bu transfer için "Emre Can gelirse Galatasaray'ı şampiyon yapar" şeklinde yorumlarda bulundu.