Spor
21 Kas 2023 12:58 Son Güncelleme: 21 Kas 2023 12:59

Galatasaray, Muslera'nın alternatifini buldu!

Sarı-kırmızılı takımın efsanesi haline gelen Fernando Muslera ile sözleşme yenilemek isteyen Galatasaray yönetimi, Uruguaylı kalecinin alternatifini de buldu.

Yoluna Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek isteyen Aslan, kalan Manchester United ve Kopenhag maçlarından puan almayı hedefliyor. Galatasaray'da bir yandan transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Muslera ile sözleşme yenilemek isteyen sarı-kırmızılılar kaleci alternatifini de belirledi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

2011/12 sezonundan bu yana Galatasaray'ın kalesini başarı ile koruyan tecrübeli isim Fernando Muslera'nın sözleşmesi bu sezon sona erecek. 37 yaşındaki file bekçisi sarı-kırmızılı takım ile 6 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 5 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Bu sezon ise takımıyla tüm kulvarlarda 22 maçta boy gösteren Muslera; kalesinde 22 gol görürken, 9 maçta gole geçit vermedi.

SEZON SONUNU İŞARET ETTİ

Fernando Muslera, yönetimden gelen yeni sözleşme teklifine, "Burası yuvam. Ancak; geleceğimle ilgili kararı sezon sonunda vermeyi düşünüyorum" cevabını verdiği iddia edilmişti.

JUAN MUSSO GÜNDEMDE

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek oyuncuya yönetim yeni sözleşme teklif etse de alternatif oyuncular için çalışmalar devam ediyor. Sporx’teki habere göre 37 yaşındaki Uruguaylı kaptanın ayrılması durumunda boşluğunu doldurmaya en yakın isim Atalanta'nın 29 yaşındaki Arjantinli file bekçisi Juan Musso.

20.5 MİLYON EUROYA TRANFER OLMUŞTU

Atalanta'nın kalesini koruyan 29 yaşındaki Arjantinli eldiven Musso'nun en az 5-6 yıl Galatasaray'ın 1 numarası olabileceği düşünülüyor. Ülkesinin köklü kulüplerinden Racing'de yetişen Musso, 2018'de Udinese'ye 4 milyon, 2021'de de Atalanta'ya 20.5 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

ETİKETLER
#muslera #galatasaray