Spor
11 Oca 2024 20:26 Son Güncelleme: 11 Oca 2024 20:27

Galatasaray maçı sonrası takımdan ayrıldı

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Galatasaray ile oynadığı maçın ardından Sivasspor'dan bir transfer açıklaması geldi. Sivas ekibi yaptığı açıklamada genç oyuncu Yunus Emre Konak'ın İngiliz ekibi Brentford'a transfer olduğunu duyurdu.

Sivasspor, Galatasaray ile oynanan Süper Lig maçının ardından transferi resmen açıkladı.

SİVASSPOR'DAN PREMİER LİGE!

Yunus Emre Konak'ın Premier Lig ekiplerinden Brentford'a transfer olduğunu duyurdu.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Sivasspor Futbol Akademi'de yetişerek a takımımıza yükselen genç futbolcumuz Yunus Emre Konak, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford'a transfer oldu.

12 yaşında futbol akademimize adım atarak, Sivasspor öz kaynaklarında yetişen ve bu sezon ise a takımımıza yükselen 18 yaşındaki sporcumuz Yunus Emre Konak'ın transferi için Brentford ile anlaşamaya varıldı.

Hayallerinin peşinde koşan, alt takımlarımızda forma giyen onlarca genç sporcumuza örnek olan Yunus Emre Konak'a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonra ki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Yunus Emre'nin gelişimine katkı sağlayan Sivasspor Futbol Akademi antrenörlerimize ve a takımımızda ilk kez forma şansı vererek Türk futboluna kazandıran eski teknik direktörümüz Servet Çetin'e teşekkür ederiz. Yolun açık olsun Yunus Emre."