Spor
16 Eyl 2021 21:38 Son Güncelleme: 16 Eyl 2021 23:07

Galatasaray Lazio'yu dize getirdi

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında İtalya'nın Lazio takımını 1-0 mağlup etti.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova ile eşleşen Galatasaray, grubun ilk maçını Türk Telekom Stadı'nda İtalya temsilcisi Lazio'ya karşı oynadı. Mücadeleye iyi başlayan sarı-kırmızılılar, rakibine şans tanımadı.

İlk yarıda Morutan'ın direkten dönen topu ve birçok pozisyonda Lazio kalesine tehlikeli gelen temsilcimiz, İtalyan ekibinin deneyimli golcüsü Immobile'ye de geçit vermedi.

İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Galatasaray, üst üste pozisyonlarla Lazio kalesini yokladı.

Mücadelenin 67. dakikasında Morutan'ın çalımlarla ilerleyerek ceza sahasına açtığı ortayı kontrol etmek isteyen Lazio kalecisi Strakosha, topu kontrol edemedi ve kendi ağlarına çeldi.

Golün ardından tempoyu düşüren temsilcimiz, mücadelede başka gol olmasına izin vermedi ve sarı-kırmızılılar, grubun ilk sınavını başarıyla geçti.

Galatasaray'ın rakipleri Lokomotiv Moskova ve Marsilya, 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçlarla temsilcimiz Avrupa Ligi grubunda haftayı lider tamamladı.