Spor
03 Kas 2023 22:10 Son Güncelleme: 03 Kas 2023 22:21

Galatasaray, Kasımpaşa'ya şans tanımadı!

Galatasaray ile Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf sarı - kırmızılılar oldu. Aslan, rakibini Wilfried Zaha'nın golleriyle mağlup ederken, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Bayern Münih maçı öncesinde taraftarlarını sevindirdi.

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa kozlarını paylaştı. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ve büyük heyecana sahne olan maçta kazanan taraf Galatasaray oldu.

Rams Park'ta oynanan müsabaka, Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sarı - kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 33. ve 51. dakikalarda Wilfried Zaha kaydetti. Kasımpaşa'nın tek sayısı ise 54. dakikada Omeruo'dan geldi.

Bu skorun ardından üst üste 10. galibiyetini alan Galatasaray, puanını 31'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. İki maçlık galibiyet serisi sona eren Kasımpaşa ise 18 puanla 5. sırada yer aldı.

Galatasaray, hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih deplasmanına çıkacak. Aslan ligde ise 11 Kasım tarihinde Hatayspor'a konuk olacak. Kasımpaşa, gelecek ahfta Kayserispor'u ağırlayacak.