Spor
19 Ağu 2022 23:00 Son Güncelleme: 19 Ağu 2022 23:06

Galatasaray, deplasmanda golcüsü ile güldü! Zorlu Ümraniyespor deplasmanını 1-0 ile geçti

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında konuk olduğu HangiKredi Ümraniyespor'ı 1-0 mağlup etti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Ümraniyespor'u, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada Bafetimbi Gomis'in 87. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçı hakem Ali Şansalan yönetti. 

Ligde geride kalan 2 haftada sarı-kırmızılılar 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı ve ligde 3 puanla 10. sırada bulunuyor. Ümraniye ise 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle aldığı 1 puanla haftaya 13. sırada girdi.

Bu sezonun yeni takımı Ümraniyespor ise ilk hafta Kadıköy'de karşı karşıya geldiği Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalırken, ikinci hafta ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynadığı Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

TORREIRA İLK KEZ 11'DE

Galatasaray'ın yeni transferi Lucas Torreira, ilk kez bir lig maçına ilk 11'de çıktı. Sarı-kırmızılı kulübün İngiltere'nin Arsenal takımından transfer ettiği Uruguaylı orta saha oyuncusu, ilk kez geçen haftaki Giresunspor mücadelesinde forma giydi. Karadeniz temsilcisine karşı sonradan oyuna dahil olan Torreira, Ümraniyespor mücadelesiyle ilk kez 11'e girdi.

OMAR VE EMİN KADRODA

Galatasaray'da sakatlıkları geçen savunma oyuncuları Omar Elabdellaoui ile Emin Bayram maç kadrosuna alındı. Sezon öncesi kampında sakatlanan stoper Emin Bayram ile sakatlığı nedeniyle sezonun ilk 2 maçını kaçıran Norveçli sağ bek yedek kulübesinde görev bekledi.

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Leo Dubois ile Fredrik Midtsjö'nün yanı sıra Christian Luyindama, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Oğulcan Çağlayan, Metehan Baltacı ve Hamza Akman'a 21 kişilik müsabaka kadrosunda yer verilmedi.

10 BİNİN ÜZERİNDE GALATASARAY TARAFTARI TRİBÜNDE

Galatasaray'ın konuk takım olarak mücadele ettiği karşılaşmayı 10 binin üzerinde sarı-kırmızılı taraftar tribünden izledi. Ev sahibi kulüp Ümraniyespor, sarı-kırmızılı taraftarlar için yaklaşık 75 bin kişilik stat kapasitesinin yüzde 30'u kadar yer ayırdı. Satışa sunulan yaklaşık 25 bin misafir takım taraftarı biletinin 10 bine yakını taraftarlar tarafından alındı.